作业帮 > 综合 > 作业

英语完形填空When I was a teenager growing up in France,I wanted to

来源:学生作业帮 编辑:多看做题网作业帮 分类:综合作业 时间:2021/09/26 08:40:58
英语完形填空
When I was a teenager growing up in France,I wanted to leave school and have my own life .The only way I could ___41___ this was to work in the local paper factory in my town ,or get married .I was very nervous when I told my ___42___ I wanted to leave school .I thought he would say ,“___43___ You are going to the college (大学) .” I was very ___44___ when he said,“ OK,Let’s go to the paper factory.”
Two days later,___45___ took me to the factory .I imagined everyone to be friends ___46___ together and have fun .I even imagined there would be music and singing .I___47___ I had watched too many movies as a teenager .
When we ___48___ the factory gate ,my father spoke to the guard (门卫) and one minute later we were __49___.I walked around the factory looking at the building ,the workers ,and listening to the noise .It was __50___.I ran back to my father and said,“ I want to go home .”
He asked me,“ What do you think of the ___51___?
“ Too bad,” I answered.
And marriage is even ___52____!” he said .
I went back to school the next day thinking about studying hard ___53___ I could get into a good college .I ___54___ studying English so I decided to major in (主修) languages at college.Thanks to my father and our___55__ to the paper factory ,I now work at the United Nations and my father is very proud of me .I married a very good man and my life is much better than it would have been working in the factory!
41.A.say B.do C.receive D.find
42.A.teacher B.friend C.father D.husband
43.A.Yes!B.No!C.Really?D.Ok
44.A.angry B.tired C.nervous D.surprised
45.A.he B.she C.it D.they
46.A.working B.studying C.singing D.farming
47.A.guess B.mean C.say D.hope
48.A.looked at B.returned to C.arrived at D.left for
49.A.outside B.inside C.back D.away
50.A.terrible B.wonderful C.funny D.special
51.A.workers B.guard C.building D.factory
52.A .better B.harder C.worse D.easier
53.A.but B.if C.so D.or
54.A.enjoyed B.stopped C.disliked D.minded
55.A.way B.idea C.plan D.trip
比较简单,保证准确!
41.B
42.C
43.B
44.D
45.A
46.A
47.A
48.C
49.B
50.A
51.D
52.C
53.C
54.A
55.D